Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Drumul Taberei prezinta cele mai stabile chirii

I.D. Piaţa Imobiliară /

Drumul Taberei prezinta cele mai stabile chirii

Drumul Taberei este cea mai constanta zona din Capitala in ceea ce priveste chiriile solicitate de proprietarii de apartamente. Facand o comparatie cu luna aprilie a anului trecut, fluctuatiile sunt la nivelul a cativa euro, iar pe tot parcursul intervalului analizat (12 luni), nu se inregistreaza diferente mai mari de 25 euro, potrivit unei analize realizate de portalul Anunturiparticulari.ro.

Cea mai mare variatie s-a consemnat in cazul apartamentelor de trei camere, aproximativ -4%, echivalentul a doar 14 euro.

In cazul garsonierelor, vorbim despre o scadere de 5 euro, de la 221 euro, la 216 in aprilie 2012, echivalentul a -2%. Pentru cei interesati de inchirierea unui apartament de doua camere, situatia din aprilie 2012 pare trasa la indigo cu cea din urma cu exact un an: 273 euro chiria medie solicitata in luna proaspat incheiata, fata de 272 euro in urma cu exact un an.

Unitatile de patru camere nu fac nici ele exceptie de la stabilitate, desi numarul ofertelor este lunar considerabil mai mic fata de celelalte tipuri de apartamente si deci presiunea preturilor nu ar trebui sa fie atat de mare. Daca in urma cu 12 luni, proprietarii solicitau o chirie medie de 363 euro, in prezent, inchirierea pe luna ajunge la 368 euro.

Principalul motiv pentru care Drumul Taberei isi mentine stabilitatea chiar si pe intervale mari de timp este numarul ridicat de oferte inregistrate lunar in aceasta zona. In plus, vorbim despre un cartier destinat in special locuirii, unde chiriile medii se situeaza sub media Bucurestiului, cererea fiind de aceea ridicata.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional