Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"DTZ" Echinox şi-a triplat portofoliul de centre comerciale administrate

ALINA TOMA VEREHA Piaţa Imobiliară /

Compania imobiliară "DTZ Echinox" a fost desemnată de către "Argo Real Estate" să se ocupe de serviciile de management ale proprietăţii pentru Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu. Prin adăugarea acestor două importante proiecte comerciale, "DTZ" îşi triplează volumul portofoliului de proprietăţi pentru care asigură managementul, la numai patru luni după reorganizarea departamentului. Creşterea portofoliului a avut drept consecinţă şi mărirea echipei DTZ cu unsprezece noi membri, arată un comunicat remis redacţiei.

Sibiu Shopping City este un parc de retail cu o suprafaţă totală închiriată de 79.130 mp. Deschis publicului în noiembrie 2006 şi extins în 2007, centrul comercial are drept ancore retaileri internaţionali cum ar fi Real Hypermarket (deţinut de Metro AG), Carrefour, Baumaxx DIY, Media Galaxy. "Argo" a extins parcul cu o suprafaţă de 4.000 mp adăugând ancore din domeniul produselor sport, precum New Yorker, Deichmann şi Hervis.

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 48.000 mp, Suceava Shopping City este cel mai mare centru comercial din regiune, care are drept ancore retaileri internaţionali precum hypermarketul Carrefour, Mob-expert, Media Galaxy, precum şi brandul austriac Baumaxx. Parcul cuprinde o galerie comercială de 12.000 mp, cu mai mult de 100 de magazine.

Departamentul de management al proprietăţilor din cadrul "DTZ Echinox" administrează şi Iris Shopping Center (48.000 mp, proiect al Aberdeen Immobilien), Macromall Braşov (11.000 mp, deţinut de Dawnay Day Panterra), dar şi două cladiri de birouri, respectiv Evo Center (3.500 mp) şi Băneasa Business Center (10.379 mp), ambele deţinute de către Black Sea Global Services.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional