Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dunărea Center Mall - primul centru comercial realizat cu gresie Monalisa NanoTech

C.P. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorii Dunărea Center Mall vor utiliza, pentru realizarea acestui centru comercial, gresie porţelanată rectificată tratată NanoTehnologic cu proprietăţi de antipătare, antitocire şi cu reflexie superioară a luminii, marca Monalisa NanoTech. Acesta va fi primul mall care va folosi acest tip de gresie, societatea UniFort Trading SRL Bucureşti, unic reprezentant Monalisa Group pentru România, fiind prima companie autohtonă care realizează o lucrare de anvergură cu asemenea produse.

"Amenajarea mall-ului cu acest tip de gresie aduce avantaje majore atât pe termen scurt (preţ foarte avantajos), cât şi pe termen lung (în special datorită tratamentului NanoTehnologic al suprafeţei plăcilor utilizate). Este bine ştiut faptul că un centru comercial de succes trebuie să aibă o imagine proprie, care să-l diferenţieze de celelalte, pardoseala reprezentând una din principalele părţi integrante a design-ului interior şi având o mare funcţionalitate în asigurarea condiţiilor de igienă. Astfel, pardoseala trebuie să corespundă nu doar cerinţelor estetice, ci şi celor tehnice, precum rezistenţa la un trafic foarte intens, întreţinerea uşoară şi cât mai puţin costisitoare", a declarat Iurii Vârlan, director general al UniFort Trading SRL.

Deasemenea, în luna aprilie 2007, Grupul Monalisa a implementat cu succes acţiunea de fabricare în serie a noilor plăci supradimensionate (panouri) porţelanate laminate (PP 900 x 1800 x 5,5 mm), cu o producţie anuală totală de aproximativ un milion de metri pătraţi. Începând cu anul 2011, societatea va investi în 5 linii noi de producţie de PP, astfel încât să atingă o capacitate de circa 6 milioane de metri pătraţi pe an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional