Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Emerson va construi o unitate de productie la Oradea

A.D. Investiţii /

Emerson va construi o unitate de productie la Oradea

Compania americana Emerson, furnizorul de soluţii tehnologice complexe, va investi la Oradea 50 de milioane de euro in realizarea unui centru de productie, inginerie si suport. Obiectivul va fi amplasata pe un teren de 14 hectare, concesionat in cadrul Parcului Industrial Eurobusiness I, detinut de Primaria Oradea.

Compania va incepe in primele luni ale anului 2013 constructia primei hale de productie, cu o suprafata initiala de 20.000 mp, urmand ca la sfarsitul anului sa demareze lucrarile la o cladire de birouri de aproximativ 7.000 mp, destinata activitatilor de inginerie si suport (back-office), au precizat reprezentantii Primariei Oradea.

"Sper ca actul de astazi sa fie un semn de bun augur pentru Oradea si pentru oradeni, cu atat mai mult cu cat vor fi create noi locuri de munca", a subliniat primarul Ilie Bolojan, inaintea semnarii contractului de concesiune.

"Contractul incheiat azi este cel mai important contract semnat de reprezentantii Parcului Industrial", a precizat Delia Ungur, administratorul parcului.

Parcul Industrial Eurobusiness I este amplasat pe Calea Borsului din Oradea si are o suprafata de 121 ha. In prezent, gradul de ocupare este de 70%. Pana la semnarea contractului cu Emerson, investitiile atrase totalizau 60 milioane de euro. Municipalitatea mai detine un al doilea parc industrial - Eurobusiness II, aplasat pe strada Ogorului. Acesta are o suprafata de 23 ha, iar gradul de ocupare este de 50%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional