Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Epstein este primul chirias al birourilor Magheru One

I.D. Piaţa Imobiliară /

Magheru One

Magheru One

Magheru One, cladire istorica din centrul Capitalei complet renovata si transformata intr-o moderna cladire de birouri, a primit primul chirias. Din aprilie Epstein Architecture & Engineering isi desfasoara operatiunile din etajului 3 al cladirii nou renovate de pe b-dul Magheru, nr. 1-3. Tranzactia a fost intermediata de The Advisers/Knight Frank.

Cu o suprafata totala de 4.000 mp, Magheru One este un proiect unic in Bucuresti. Spre deosebire de proiectele de birouri cu fatada de sticla, Magheru One a reusit sa pastreze farmecul istoric al cladirii construite initial in anul 1932 si il imbina armonios cu specificatii tehnice de ultima generatie.

Randy Tharp, Managing Director, Epstein Architecture & Engineering, a declarat:

"Suntem o companie de arhitectura care are ca interes pastrarea cladirilor istorice de referinta si dezvoltarea sustenabila, asa incat cladirea de birouri Magheru One se incadreaza foarte bine in cultura noastra."

Infiintata in anul 1921, in Chicago, Epstein este o companie care ofera solutii sustenabile in arhitectura, design interior, inginerie si constructii, pentru clienti din sectorul comercial, industrial si cel public. Compania este prezenta in Romania de peste 7 ani, timp in care a dezvoltat proiecte de succes pentru clienti locali si internationali, precum Lufkin Industries, Cameron, Emerson, Star Foods, Petrom, WDP, etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional