Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ESOP: APEX a închiriat o vilă de lux de 1.165 mp în zona Primăverii din Capitală

Grigorescu Simona Piaţa Imobiliară /

ESOP: APEX a închiriat o vilă de lux de 1.165 mp în zona Primăverii din Capitală

Potrivit unui comunicat al agenţiei imobiliare ESOP remis azi redacţiei, APEX (Accounting Payroll Experts) a închiriat integral o vilă cu o suprafaţă totală de 1.165 mp, într-o zonă din partea de centru-nord a Capitalei, în Primăverii.

Clădirea dispune de spaţii de birouri tip open space, tavan înalt, cablare perimetrală, parchet, lift Schindler, sală cu facilităţi pentru organizarea de conferinţe, CCTV, bucătărie mobilată, prize date-voce, stropitoare, climatizare cu unităţi split, centrală termică.

Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International: "În primele şase luni, vilele cu destinaţie de birouri au fost preferate preponderent de firmele din domeniul serviciilor profesionale şi personale, reprezentând peste 70% din cererea de pe acest segment imobiliar".

Birourile închiriate au acces facil către toate tipurile de mijloace de transport, inclusiv metrou, mai arată comunicarea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional