Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Euro creste, pretul apartamentelor creste

A.D. Piaţa Imobiliară /

Euro creste, pretul apartamentelor creste

Preturile solicitate pentru apartamentele vechi cu una si doua camere din Bucuresti au cunoscut o usoara crestere in luna iulie fata de luna precedenta, in pofida deprecierii inregistrate de moneda nationala in fata euro. Astfel, proprietarii au cerut in medie pentru o garsoniera in Capitala in jur de 36.000 de euro, intr-o usoara crestere de sub 1% fata de luna iunie. Fata de luna iulie a anului trecut preturile exprimate in euro sunt totusi cu 1% mai mici, potrivit unei analize efectuate de portalul anunturiparticulari.ro

Pentur apartamentele cu doua care pretul mediu este cu aproape 3% mai mare fata de luna iunie, trecand astfel de pragul de 57.000 de euro. Comparativ cu iulie 2011 pretul este mai mic cu 2% (58.450 euro).

La polul opus, preturile apartamentelor cu 3 si 4 camere au ajuns la cel mai redus nivel de la inceputul anului acesta. Imobilele de trei camere au ajuns la o valoare medie solicitata de 75.634 euro, cu aproximativ 850 euro mai putin decat in luna iunie. Comparativ cu iulie anul trecut, variatia este de -6%, de la aproape 80.700 euro.

Cea mai mare scadere de pret atat fata de luna anterioara, cat si fata de intervalul similar al anului trecut, se inregistreaza pe segmentul apartamentelor de 4 camere. Luna aceasta, valoarea solicitata de proprietari a ajuns pana la 91.800 euro, cu peste 11.000 euro mai putin fata de iunie 2012. In comparatie cu luna iulie a anului trecut, pretul este cu 7% mai mic, de la 98.800 euro, potrivit anunturiparticulari.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional