Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Europa Group se extinde pe segmentul "Food & Bar"

F. A. Piaţa Imobiliară /

Europa Group, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din ţara noastră, a lansat recent pe segmentul "food & bar" a doua unitate în acest domeniu, Trattoria Fedelini, situată în centrul capitalei, informează un comunicat remis redacţiei.

"În urmă cu cca două săptămâni am lansat Dirty Harry"s Irish Pub, care a marcat intrarea Europa Group pe segmentul food & bar, pe care îl considerăm a avea un mare potenţial în Bucureşti, în special în Centrul Vechi şi zonele adiacente acestuia. Europa Group se extinde pe acest segment, de această dată cu o unitate cu un specific diferit - o trattorie dezvoltată sub un brand propriu - Fedelini", a afirmat Daniel Ticu, Director Divizie "Food& Beverage" Europa Group.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional