Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Executia Centrului de Oncologie Oradea avanseaza

I.D. Investiţii /

Executia Centrului de Oncologie Oradea avanseaza

Lucrarile pentru constructia Centrului de oncologie, radioterapie şi chimioterapie din Oradea se vor incheia la inceputul primaverii, daca vremea o va permite, anunta Primaria Municipiului Oradea.

Executantul lucrarii este societatea Selina, valoarea contractului fiind de 19,72 milioane lei fara TVA. Sunt prevazute urmatoarele lucrari: proiectare, execuţie clădire nouă (în curtea Spitalului Municipal, in continuarea corpului B al spitalului, noul spatiu fiind destinat spitalizarii de zi pentru chimioterapie), reamenajarea corpului B de cladire - unde a fost bucataria, achizitionarea si punerea in functiune a acceleratorului liniar de particule pentru terapie cu energii inalte, achizitionarea sistemului complet de tratament pentru brahiterapie, necesar bolnavilor oncologici.

Pana la momentul de fata a fost finalizata betonarea buncarului (spatiul unde va fi montat acceleratorul liniar nuclear si echipamentul de brahiterapie).

"Pentru realizarea acestui spatiu a fost necesara turnarea a 2150 metri cubi de beton, montarea a 2500 mp de cofraje şi a 150 tone armătură. Peretii buncarului intrunesc conditiile de siguranta, avand o dimensiune de la 30 cm la 2,95 m, iar planseul de la 30 cm la 3,05 m grosime", a precizat domnul Vidican Viorel, unul dintre constructorii firmei executante.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional