Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Executia podului Dragos Voda avanseaza

I.D. Investiţii /

Lucrarile la podul Dragos Voda din Oradea, au mai trecut un hop. Vineri, 20 iulie, a avut loc impingerea podului de pe un mal pe celalalt.

Modalitatea de impingere este una speciala, fiind vorba de o impingere hidraulica. Potrivit constructorului, aceasta tehnologie, pe langa faptul ca presupune costuri mai mici, prezinta avantajul ca se poate lucra pe un singur mal, neafectand circulatia si pe celalalt mal al Crisului Repede.

In acest moment se realizeaza montarea primelor 10 tronsoane ale podului, urmand ca in urmatoarele trei saptamani sa se ruleze si sa se puna pe pozitie ultimele sase tronsoane.

Dupa finalizarea podului vor demara lucrarile de realizare a accesului din str. Facliei in str. Dragos Voda, inclusiv amenajare intersectii in zona Podului Dragos Voda.

Executantul acestor obiective va fi S.C. Constructii Bihor cu S.C. Drumuri Oratenesti,valoarea contractului ridicandu-se la suma de 2 milioane lei.

"Acest proiect al municipalitatii presupune mai multe lucrari. Astfel, vor fi realizate: doua rampe de acces in lungime totala de 163 m - cu latimea carosabilului de 7 m, doua trotuare cu latimea de 2 m, retea de canalizare pluviala in lungime de 200 metri liniari. Totodata, vom realiza iluminatul public (retea de iluminat si 9 stalpi) si pasajul pietonal la rampa mal drept, in lungime de 32 metri si 5,5 m latime", a precizat Mircea Malan, viceprimar in cadrul Primariei Oradea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional