Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Exproprieri de 30 mil. lei pentru strapungerea bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu

I.D. Investiţii /

Exproprieri de 30 mil. lei pentru strapungerea bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu

Exproprierile pentru realizarea strapungerii "Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu" vor presupune costuri de 30,93 milioane lei pentru primaria Capitalei.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in ultima sedinta de consilui demararea procedurilor de expropriere cat si valoarea globala a despagubirilor.

In total vor fi expropriate terenuri in suprafata de 29.327 mp si constructii cu o suprafata totala de 1.082,3 mp. Sumele vor fi virate intr-un termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii consiluilui general.

Cele mai mari sume acordate pentru exproprieri vor merge catre S.C. A.C. Investitii S.R.L. Pentru patru terenuri cu o suprafata totala de 5.435 mp aceasta societate va primi peste 8 milioane de lei.

Sume importante vor reveni si companiei Hofigal. Aceasta va primi pentru trei terenurisi trei constructii valoarea de apropximativ 6,7 milioane lei. Terenurile au o suprafata de 2310 mp, iar constructiile de 923,3 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional