Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

EXTINDERE AEROPORTCapacitate dublă pentru terminalul de plecări de la Otopeni

I.D. Investiţii /

Capacitate dublă pentru terminalul de plecări de la Otopeni

Realizarea noului terminal de plecări al aeroportului Otopeni va presupune o investiţie de 62 milioane euro. Lucrările se află în desfăşurare şi se vor încheia în iulie 2012, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Terminalul va avea o suprafaţă dublă faţă de cel de până acum (19.000 mp existenţi + 19.600 mp extindere) şi un număr dublu de ghişee de check in (52 existente + 52 noi). De asemenea, noul terminal va avea 8 porţi de îmbarcare pentru zboruri domestice (Schengen), care se vor adăuga celor 24 existente în terminalul Finger (dintre care 19 au fost inaugurate în martie)", a precizat Anca Boagiu, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii cu ocazia vizitei pe şatier de vineri 11 noiembrie.

În martie 2011 a fost inaugurată o altă invetiţie la aeroportul Otopeni, noul terminal de sosiri de la aeroportul Otopeni.

Proiectul, de lărgire al terminalului de plecări, este cuprins în planul "Dezvoltare şi Modernizare Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Bucureşti - Faza a III-a".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional