Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Faist Mekatronic a achizitionat un teren in Parcul Industrial Eurobusiness Oradea

I.D. Piaţa Imobiliară /

Faist Mekatronic a achizitionat un teren in Parcul Industrial Eurobusiness Oradea

Societate Faist Mekatronic, producator de echipamente şi componente pentru infrastructura de telecomunicaţii şi pentru industria auto, a achizitionat un teren în suprafaţa de 24.000 mp în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea.

Contractul de vanzare-cumparare a fost semnat luni, 19 decembrie, de catre Remus Cotuţ, directorul Faist Mekatronic si de catre Cristian Beltechi, directorul Administraţiei Imobiliare Oradea. Concomitent a fost semnat şi contractul de administrare cu compania administrator a parcului industrial SC Eurobusiness Parc Oradea SRL.

Valoarea investiţiei realizate este de 16 milioane de euro, constând în construcţie hala de producţie şi birouri, precum şi achiziţie de utilaje pentru procesul de producţie. Compania a finalizat în luna noiembrie a acestui an prima etapă a investiţiei asumate în parcul industrial. În cursul anului 2012, compania va continua achiziţia de utilaje la facilitatea de producţie existentă, astfel ca la finalul anului viitor, valoarea totală a investiţiei se va ridica la suma de 25 milioane de euro.

Etapa a doua a investiţiei asumate de către companie în Oradea se ridică la 6 milioane de euro. Investiţia viitoare va fi demarată de către companie în perioada 2012-2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional