Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fiecare scoala din Ramnicu Valcea va avea teren de sport modern pana la finele anului

I.D. Investiţii /

Principalele directii de investitie ale Primariei Municipiului Ramnicu Valcea din acest an vor viza: amenajarea terenurilor de sport, extinderea spatiilor verzi, refacerea Pietei Centrale sau modernizara strazilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Proiectul referitor la amenajarea terenurilor de sport are in vedere realizarea cate unui teren cu gazon sintetic de buna calitate la toate scolile din municipiu. Totodata, vor fi incheiate lucrarile la sala de sport a Grupului scolar "Cpt. N. Plesoianu", cat si lucrarile de constructie a Gradinitei, nr.1 "Toti Sfintii" sau lucrarile de mansardare a scolii nr. 4 si a scolii nr. 8 "Colonie Nuci"

Pe partea de amenajare spatii verzi se va realiza modernizarea Parcului Zavoi, fara afectarea fondului botanic - cu fonduri de la Uniunea Europeana.

Sunt de asemenea vizate pentru modernizare strazile: Aurelian Sacerdoteanu, Patriarh Iustinian Marina, Eftimestilor, Buda, Intrarea Cetatuia, Berzei, Ioana Radu, Toamnei, Islazului, Iazului, Plopilor, Liliacului, Alunului, Scorusului, Spicului, Bicazului, Genistilor, artera de legatura intre strazile Petrisor si Antim Ivireanu (inclusiv amenajarea unei parcari), prelungirea Bulevardului Dem Radulescu pana in DN 67, proiectarea unei noi cai de acces ce va face legatura intre strazile Matache Temelie si Gib Mihaescu, amenajarea unei strazi in zona Arenelor Traian, ce faciliteaza legatura intre bulevardele Tudor Vladimirescu si Nicolae Balcescu.

Tot pentru acest an sunt programate si lucrarile de largire a pasajului Hervil si a pasajului peste bariera de cale ferata de pe Bd. Tudor Vladimirescu cat si inaugurarea podului peste raul Olanesti.

Mai mult in acest an va fi refacuta Piata Centrala, iar Baza de Agrement "Ostroveni" va fi reabilitata si modernizata si va fi infiintat un nou cimitir la Feteni.

In anul care tocmai s-a incheiat printre principalele realizari ale primariei s-au numarat: constructia unei hale pe strada Ferdinand nr. 3, reabilitarea gradinei zoologice, asfaltarea principalelor bulevarde, amenajarea de noi locuri de parcare, executarea lucrarilor de reabilitare termica a locuintelor si de extindere a retelei de alimentare cu apa si canalizare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional