Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Finantarea lucrarilor de modernizare a Parcului Zavoi a fost asigurata

I.D. Investiţii /

Finantarea lucrarilor de modernizare a Parcului Zavoi a fost asigurata

Contractul de finantare prin Programul Operational Regional aferent proiectului de modernizare a Parcului Zavoi din municipiul Ramnicu Valcea a fost semnat la data de 6 martie de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si Primaria Ramnicu Valcea.

Investitia va beneficia de finantare europeana prin Axa prioritara 1 - "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul de intervenţie 1.1 - "Planuri integrate de dezvoltare urbană Sub-domeniul: Poli de dezvoltare urbană".

Valoarea totala a proiectului este de 25,26 milioane lei din care finantarea nerambursabila reprezinta 20 milioane, precizeaza un comunicat al Primariei Ramnicu Valcea.

In cadrul proiectului vor fi reabilitate: alei pietonale (17.900 mp), spatii si locuri de joaca pentru copii, inclusiv pentru cei cu dizabilitati locomotorii (3.485 mp), zona pentru spectacole in aer liber- amfiteatru, fantana arteziana "La pesti", zona bazinului cu nuferi. Totodata vor fi achizitionate si montate cismele ornamentale si artizanale conectate cu reteua de apa potabila, banci pentru zona de relaxare.

Acest contract se adauga celor sase contracte in valoare totala de 15,33 milioane euro semnate anterior si aflate in implementare la Primaria Ramnicu Valcea in cadrul domeniului major de intervenite 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană, subdomeniul Centre Urbane".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional