Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fondul de investiţii Tavirama, achiziţii imobiliare de 1,2 milioane euro în România

E.D. Piaţa Imobiliară /

Cătălin Gurău, Partener Gurău & Gurău

Cătălin Gurău, Partener Gurău & Gurău

Fondul de investiţii Tavirama din Luxembourg intră pe piaţa din România printr-o serie de investiţii imobiliare comerciale şi rezidenţiale ce se ridică la peste 1,2 milioane de euro, tranzacţii care au fost mediate de compania de consultanţă Gurău & Gurău.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Gurău & Gurău a oferit servicii de consultanţă Tavirama pentru achiziţia a două spaţii comerciale şi a unui apartament de lux în Bucureşti, în valoare de peste 1,2 milioane de euro, primele investiţii realizate pe plan local de fondul de investiţii.

"România oferă în prezent numeroase oportunităţi în segmentul de real estate. Piaţa este la un nivel foarte scăzut comparativ cu ultimii ani, însă există în continuare cerere pentru închirierea de spaţii comerciale, în special în zona cartierelor din marile oraşe. Astfel, avem în plan să investim în România în următorul an şi estimăm să atingem un portofoliu de 5 milioane de euro pe plan local până la finalul anului 2015", a declarat Florina Jurchiţă, director de investiţii în cadrul Tavirama România.

Cu o echipă puternică de specialişti în negociere, Gurău & Gurău a coordonat întreg procesul de achiziţie. Fondul de investiţii a beneficiat astfel de servicii complete oferite de Gurău & Gurău pe tot parcursul tranzacţiilor, de la negociere şi până la finalizarea investiţiilor, ca parte a unui pachet complex de servicii dezvoltat de compania de consultanţă pentru a acoperi toate necesităţile unor investitori aflaţi la primul contact cu piaţa din România.

"Gurău & Gurău s-a dedicat întreg procesului de investiţii Tavirama în România, cu o implicare activă atât la nivel de consultanţă, cât şi în stabilirea celor mai mici detalii ale tranzacţiei. Mai departe, vom continua să oferim Tavirama servicii de consultanţă integrată, precum şi de business management şi fiducie pentru portofoliul din România", a declarat Cătălin Gurău, partener Gurău & Gurău.

Gurau & Gurau este o companie de servicii profesionale de negociere, cu o echipă formată din 8 consultanţi. Gurau & Gurau oferă servicii integrate de business, precum consultanţă juridică şi financiară, optimizare fiscală şi contabilitate.

Tavirama este un fond privat de investiţii din Luxembourg, activ în principal în zona de real estate. Fondul deţine active, în principal imobile de dimensiuni mici şi medii care însumează suprafeţe mari, dar care sunt astfel mai uşor de administrat şi închiriat, în Luxembourg, Franţa, Marea Britanie şi România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional