Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fondul Romania Invest a vândut "Be Igloo"

Piaţa Imobiliară /

Romania Invest a vândut firma Be Igloo, care se ocupă de comercializarea locuinţelor achiziţionate de fondul norvegian în ansamblurile din România, noii proprietari fiind directorul de vânzări şi marketing şi PR-ul firmei.

Noii proprietari ai Be Igloo sunt Nimrod Zvik, directorul de vânzări şi marketing, şi Loredana Albu, specialist PR, anunţă Mediafax.

Be Igloo devine astfel organizaţie independentă şi îşi extinde, de asemenea, gama de servicii în sectorul imobiliar. În urma operaţiunii, firma va asigura servicii integrate de PR, marketing şi vânzări în sectorul imobiliar. Portofoliul firmei va cuprinde, pentru început, nouă ansambluri rezidenţiale, dintre care şapte cu titlu de exclusivitate, au anunţat miercuri reprezentanţii Be Igloo.

Bjorn Hauge, country manager Romania Invest, a arătat că tranzacţia a fost luată în calcul încă de la mijlocul anului 2010.

"Ne-am dat seama că Romania Invest, prin definiţie, are o durată de viaţă limitată şi că ceea ce s-a construit în jurul brandului Be Igloo merită să trăias-că şi după închiderea fondului. Prin vânzarea Be Igloo am redus costurile fondului cu circa 600.000 de euro pe an", a explicat Hauge.

Cele două părţi nu au făcut publică valoarea tranzacţiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional