Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fonduri europene pentru reabilitarea Centrului de Plasament Filipesti de Targ

I.D. Investiţii /

Fonduri europene pentru reabilitarea Centrului de Plasament Filipesti de Targ

Centrul de Plasament Filipestii de Targ din judetul Prahova va fi reabilitat printr-o investitie in valoare de 3,92 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Contractul de finantare prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 a fost semnat la data de 23 martie 2012, de catre domnul Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, impreuna cu domnul Cristian Petrescu, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si doamna Vasilica Florea, director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova.

Valoarea eligibila nerambursabila acordata din Fondul European de Dezvoltare Regionala este de 2,38 milioane lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 364.300 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 56.047 lei.

Obiectivul general al proiectului il constituie realizarea lucrarilor de consolidare, reabilitare, modernizare si echipare. Proiectul are o durata de implementare de 20 de luni si vizeaza totodata cresterea gradului de rezistenta si de stabilitate a cladirilor centrului, precum si diversificarea serviciilor destinate recuperarii si implicarii active a copiilor de varsta scolara cu cerinte educative speciale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional