Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fonduri europene pentru un centru de plasament din Halmeu

I.D. Investiţii /

Proiectul de reabilitare si dotare al Centrului de Plasament "Floare de colt" din Halmeu, judetul Satu Mare, a fost aprobat spre finantare prin Programul Operational Regional.

Investitia va beneficia de o finantare nerambursabila in valoare de 1,2 milioane lei, valoarea totala a proiectului fiind de 1,45 milioane lei.

Proiectul presupune realizarea izolarii termice a cladirii centrului, mansardarea partiala a corpului A al cladirii, realizarea de amenajari interioare si instalatii in mansarda noua, in care va fi amenajata o sala de sport si spatii de depozitare.

Totodata, va fi reamenajat si dotat grupul sanitar al corpului A al cladirii si va fi amenajat si dotat un atelier de croitorie.

Proiectul mai prevede infiintarea unei sali multimedia unde sa se desfasoare programe educative si dotarea cu echipamente de uz casnic si mobilier a celor cinci module familiale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional