Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fonduri POR pentru scoala Speciala Valea Mare din Stefanesti, jud. Arges

I.D. Investiţii /

Fonduri POR pentru scoala Speciala Valea Mare din Stefanesti, jud. Arges

Scoala Speciala Valea Mare din orasul Stefanesti, judetul Arges, este beficiara unui contract de finantare in valoare 3,62 milioane lei, potrivit datelor transmise Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, organism intermediar pentru Programul Operational Regional.

Din aceasta suma totala valoarea eligibila nerambursabila acordata din Fondul European de Dezvoltare Regionala este de 2,49 milioane lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 380.556 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului se ridica la 58.550 lei.

Contractul de finantare a fost semnat la data de 11 ianuarie 2011, avand o durata de implementare este de 13 luni. Fondurile europene nerambursabile sunt acordate prin Programul Operatuional Regional, 2007 - 2013, Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.2 "Reabilitarea/ modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

"Contractul de finantare ce s-a semnat astazi va contribui la crearea unei infrastructuri moderne si, implicit, va avea un impact direct asupra cresterii calitatii serviciilor specifice furnizate de scoala Speciala Valea Mare. In acelasi timp va creste gradul de constientizare a opiniei publice asupra problematicii copiilor cu handicap, care reprezinta un segment vulnerabil al populatiei, ce are nevoie de sprijinul comunitatii. In regiunea Sud Muntenia acesta este cel de-al 20-lea contract de finantare semnat in cadrul D.M.I. 3.2", a declarat domnul Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Proiectul cuprinde lucrari de reabilitare si consolidare la spatiul vechii scoli si va permite exinderea cladirii cu 290 mp.

De noua infrastructura vor beneficia 240 de elevi, numarul acestora crescand in urma derularii proiectului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional