Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fostul hypermarket PIC Piteşti, vândut către investitori români

V.B. Piaţa Imobiliară /

Fostul hypermarket PIC Piteşti, vândut către investitori români

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services (PwC), lichidatorul Pic SA, a finalizat vânzarea hypermaketului Pic din Piteşti unor investitori români, unitatea comercială fiind, în prezent, închiriată societăţii Succes Nic Com, care o administrează.

În decembrie, alt hypermarket din patrimoniul Pic, cel din Oradea, a fost vândut unei societăţi din grupul maltez Alf Mizzi & sons Ltd.

Cristian Răvăşilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România, a declarat: "În momentul de faţă, suntem în procedură de vânzare şi pentru celelalte trei hypermarketuri rămase în patrimoniul Pic. Există interes atât din partea unor importanţi oameni de afaceri locali, cât şi din partea unor firme internaţionale care nu sunt încă prezente pe piaţa românească, dar nu am ajuns încă la o înţelegere acceptabilă din punct de vedere financiar. Suntem însă încrezători că în curând vom realiza noi tranzacţii pe acest proiect".

Pic SA a intrat în procedură de faliment în anul 2012 şi mai deţine încă trei hypermarketuri: în Brăila, Călăraşi şi Craiova.

PwC este o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 184 mii specialişti în audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional