Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fotbaliştii de la Unirea Urziceni au cumpărat locuinţe în Green City

ALINA TOMA VEREHA Piaţa Imobiliară /

Oameni din lumea fotbalului precum MM Stoica, Dan Petrescu, Felix Grigore, Valeriu Bordeanu sau Nicu Epaminonda şi-au cumpărat, în prima parte a anului, locuinţe în complexul Green City. În această lună, le-au urmat exemplul Ruxandra Săraru şi jucători celebri ai echipei campioane Unirea Urziceni: George Galamaz, Marius Onofraş, Răzvan Pădureţu, arată un comunicat remis redacţiei.

Dezvoltatorii complexului susţin că nu doar fotbaliştii au pus ochii pe Green City. Recent, mai multe vedete din show-biz au făcut o vizită în ansamblu şi au discutat cu investitorii posibilitatea de a contura o "stradă a artiştilor". Este vorba despre trei prezentatori TV, impresarul unei trupe de succes şi doi membri ai unor formaţii cunoscute.

Ansamblul rezidenţial Green City a reuşit să adune laolaltă, în urma contractelor încheiate, o comunitate de 150 de familii. Complexul se află în localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piaţa Unirii, şi cuprinde, în prima fază de construcţie, 356 de case tip "Neva" şi o suprafaţă verde de dimensiunile parcului Cişmigiu. Ansamblul este dotat cu două restaurante, o ceainărie, o grădiniţă de stat şi una particulară, locuri de joacă pentru copii şi multe spaţii verzi. Preţul de vânzare al unei case "Neva" standard la cheie este de 116.130 de euro, valabil la achiziţionarea în 30 de zile. De la 1 ianuarie, preţul locuinţelor va fi majorat.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional