Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Genpact a închiriat 3.000 mp în United Business Center Tower Cluj

A.C. Piaţa Imobiliară /

Genpact a închiriat 3.000 mp în United Business Center Tower Cluj

Iulius Group anunţă un nou contract de închiriere pentru clădirea de birouri clasa A United Business Center Tower Cluj, încheiat cu Genpact, companie de outsourcing, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Spaţiul închiriat de Genpact este dispus pe trei etaje în clădirea dezvoltată în proximitatea centrului comercial Iulius Mall. Ca urmare a acestei tranzacţii, United Business Center Tower, ce oferă un spaţiu de 10.000 mp, este închiriat în totalitate şi urmează a fi dat în folosinţă în luna septembrie a acestui an.

Totodată, compania Genpact a prelungit contractul de închiriere pentru cei 2.900 mp pe care îi ocupă din anul 2008 în clădirea de birouri clasa A Iulius Business Center de lângă Iulius Mall Cluj. În total, Genpact ocupă în cele două clădiri office ale companiei Iulius Group din Cluj-Napoca o suprafaţă de 5.900 mp.

Clădirea United Business Center Tower este închiriată de Endava (aproximativ 7.000 mp) şi Genpact şi este în curs de certificare LEED.

Iulius Business Center este prima clădire de birouri dezvoltată de Iulius Group, inaugurată în anul 2008, în imediata proximitate a Iulius Mall Cluj. Aceasta are o suprafaţă închiriabilă de peste 7.000 mp şi este ocupată integral de Genpact şi Office Depot.

La nivel global, Genpact numără peste 65.000 de angajaţi şi are un istoric pe piaţă de peste 16 ani. În Europa, compania Genpact este prezentă în 5 ţări, având 12 centre operaţionale şi un număr de aproximativ 3.600 de angajaţi, furnizând servicii pentru peste 50 de clienţi, în 20 de limbi. În România, Genpact are două mari centre de operaţiuni, la Bucureşti (1.600 de angajaţi) şi Cluj-Napoca (700 de angajaţi).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional