Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Global Vision amana un bloc de sapte etaje pe sfarsitul anului

F.A. Investiţii /

Global Vision Bucuresti amana pentru sfarsitul anului construirea unui bloc de sapte etaje in Timisoara, potrivit portalului www.raportuldeinvestitii.ro.

Demararea lucrarilor la cladirea rezidentiala privata fusese prevazuta pentru vara lui 2013, insa antreprenorul nu a fost stabilit inca.

Termenul de finalizare va fi de 14 luni de la inceperea lucrarilor.

Una dintre cele mai mari realizari din portofoliul Global Vision este Omnilogic Corporate Campus, o investitie de 25 de milioane de euro.

Firma bucuresteana este un grup specializat in solutii integrate imobiliare pentru dezvoltarea proprietatii si a portofoliului si de administrare a proprietatii de investitii medii si mari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional