Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Gorj: Un nou contract de finantare pentru infrastructura educationala a fost semnat

I.D. Investiţii /

Contractul de finantare prin Programul Operational Regional aferent proiectului "Reabilitare, construire si extindere Campus Scolar Colegiul Mihai Viteazul, orasul Bumbesti-Jiu, Judetul Gorj" a fost semnat vineri 25 noiembrie 2011.

Semnatarii au fost doamna Marilena Bogheanu, director Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia in calitate de organism intermediar pentru POR si domnul Constantin Bobaru, Primarul Orasului Bumbesti Jiu-judetul Gorj.

Proiectul are o valoare totala de 9,86 milioane lei din care finantarea nerambursabila este de 7,39 milioane lei.

Finantarea europeana este acordata in cadrul domeniului major de interventie 3.4 "Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă" al Programului Operational Regional.

Principalele lucrari ce urmeaza a fi desfasurate sunt: reabilitare si modernizare cladire scoala si cladire ateliere, construire camin internat, inclusiv cantina. Totodata contractul prevede dotarile.

La nivelul Regiunii Sud Vest Oltenia au fost semnate 29 de contracte pentru infrastructura educationala, in valoare de peste 40 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional