Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Green City lansează a treia fază de construcţie la tIMOn

C.P. Piaţa Imobiliară /

După finalizarea primelor două faze ale ansamblului din 1 Decembrie, Green City începe construcţia fazei a treia, în care vor fi construite case tip Tamisa. La finalizarea lucrărilor la cartierul Tamisa, investiţiile dezvoltatorului în casele, infrastructura şi facilităţile din ansamblul Green City vor ajunge la 100 milioane euro, iar vânzările la noul cartier Tamisa vor începe joi, 2 decembrie 2010, în prima zi a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn, potrivit unui comunicat remis redacţiei

Astazi au fost terminat lucrările la casa model Tamisa şi s-au ridicat o parte din casele acestui nou cartier din Green City, care va include 170 de vile tip Tamisa, după ce în primele două faze au fost construite vile tip Neva. "După interesul crescut pe care l-am observat anul acesta faţă de casele Neva dar şi pentru că au fost clienţi care ne-au solicitat case cu spaţii mai mari, am demarat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului. În total am vândut 150 de locuinţe Neva anul acesta, o medie bună de aprope 13 pe lună, număr care cred că va creşte la anul", spune Alexandru Petrescu, director de vanzari al Green City.

Tamisa este o casă pentru familii mai mari, construită în varianta 3 sau 5 dormitoare. Suprafaţa lotului de teren poate ajunge până la 700 mp, iar suprafaţa utilă a casei poate fi de 195 mp. Casa se predă la cheie, în termen de 90 de zile de la semnarea anexei de finisaje. Preţurile variază între 138.392 euro (TVA inclus) pentru varainta Basic şi 154.700 euro (TVA inclus) pentru Standar Plus.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional