Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Green City lansează primele 50 de case ca parte a programului "Prima Casă 4"

F. A. Piaţa Imobiliară /

Green City lansează, în cadrul celei de-a patra faze de dezvoltare 1.000 de case SENA, investiţia estimativă în acest nou cartier depăşind 60 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă. Oricine poate cumpăra o casă SENA cash sau prin credit ipotecar, însă în lunile august şi septembrie 2011 vor avea prioritate cei care vor accesa un credit prin "Prima Casă 4".

"Am decis să lansăm acest lot limitat de 50 de case SENA pentru a oferi, alături de Programul Prima Casă 4, o soluţie viabilă pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească confortul şi să treacă de la un apartament vechi la o locuinţă nouă, sau pentru cei care sunt la prima achiziţie şi vor să cumpere direct o casă în locul unui apartament", a afirmat Alexandru Petrescu, directorul companiei imobiliare ESOP, agentul principal de vânzări în Green City.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional