Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Green City şi-a solicitat insolvenţa

F. A. Piaţa Imobiliară /

Cartierul de vile Green City va fi finalizat integral şi livrat pieţei în ultimul trimestru al acestui an. Proiectul, demarat la începutul lui 2009, cu o investiţie estimată de 100 de milioane de euro, se derulează în trei etape, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Din cauza înăspririi condiţiilor de creditare şi rambursare a împrumutului contractat pentru primele 356 de case Neva, Green City Construct a decis să solicite procedura reorganizării judiciare, pentru a menţine valoarea locuinţelor la un nivel ce poate fi accesat printr-un credit bancar.

"Ne-am asumat riscul unei decizii mai puţin obişnuite pentru piaţa locală, pentru a ne proteja clienţii, actuali şi viitori. Procedura reorganizării judiciare ne ajută să oferim clienţilor case la valori care pot fi accesate printr-un credit bancar, în condiţiile actuale de eligibilitate. Reorganizarea judiciară le permite clienţilor să aibă suficient timp la dispoziţie pentru a contracta un credit bancar, necesar achitării diferenţei de preţ, în condiţiile în care în ultimele luni, puterea de cumpărare şi, implicit, nivelul de eligibilitate bancar al acestora a scăzut drastic", a declarat Alexandru Petrescu, director de vânzări al Green City.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional