Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul Auchan va deschide doua noi centre de retail in vestul Capitalei

I.D. Investiţii /

Grupul Auchan va deschide doua noi centre de retail in vestul Capitalei

Immochan, divizia imobiliara a Grupului Auchan, va dezvolta un nou hipermarket in cartierul Giulesti si un centru comercial in cartierul Ghencea din Capitala in urmatorii doi ani.

"Segmentul comercial al pietii imobiliare in Romania este in plina transformare, in concordanta cu evolutia continua a Romaniei, intr-un context economic complex, cu clienti pasionati de shopping si exigenti. Immochan va propune partenerilor comerciali si clientilor ce ne vor vizita centrele comerciale mai mult decat un loc destinat comertului. Dorinta noastra este sa cream un spatiu armonios, un loc de petrecere a timpului in mod agreabil, un loc de comunicare si partajare a unor experiente. Ambitia noastra este sa construim durabil, relatii comerciale dar mai ales relatii de incredere", a precizat Traian Diaconu, Directorul Imobiliar Immochan pentru Romania.

Auchan City, investitia din Giulesti, va avea o suprafata de vanzare de 5.000 mp si o galerie comericala de 2.050 mp GLA.

Centrul comercial din Ghencea va fi format dintr-o galerie cu circa 100 de magazine, patru suprafete de dimensiuni medii si un hipermarket Auchan de 11.200 mp.

Divizia Immochan, fondata in 1976, gestioneaza in prezent 320 de centre comerciale in 12 tari cumuland 1,8 milioane de mp de galerie comerciala (GLA), a realizat 20 noi deschideri de galerii comerciale in perioada 2010-2011 si numara circa 600 de colaboratori in cadrul echipei internationale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional