Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul Garanti ramane inca cinci ani in Novo Park

I.D. Piaţa Imobiliară /

Novo Park, cladirea F

Novo Park, cladirea F

Grupul Garanti Romania si-a prelungit cu cinci ani contractul de inchiriere pentru sediul din cadrul parcului de afaceri Novo Park din zona Pipera. Operatorul bancar ocupa o suprafata inchiriabila de 7.200 mp in cladirea F a complexului de birouri. Suprafata inchiriabila a cladirii este de 24.000 mp, desfasurata pe zece etaje de birouri si sase niveluri de parcare, Grupul Garanti ocupand trei etaje.

Liviu Tudor, presedintele companiei Genesis Development dezvoltatorul Novo Park, a declarat:

"Prelungirea contractului de inchiriere este, pentru orice proprietar de spatii de birouri, cea mai importanta recunoastere a calitatii serviciilor oferite. 2013 a fost un an foarte bun pentru Novo Park: am reinnoit contracte existente si am asistat la extinderea companiilor Luxoft si Infineon, insa in acelasi timp am atras noi chiriasi, precum Sodexo si am obtinut ratingul BREEAM Very Good, cea mai relevanta certificare la nivel global in ceea ce priveste cladirile verzi."

Parcul de afaceri Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriasii Novo Park se afla: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti Romania, Ringier, Sodexo.

In acest an, Novo Park si West Gate, proiect dezvoltat de Genesis Development in cartierul Militari, au obtinut certificarea BREEAM Very Good.

Genesis Development a dezvoltat parcurile de afaceri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. De asemenea compania este dezvoltatorul campusului West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional