Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul Immofinanz continuă dezvoltarea proiectului Maritimo Shopping Center

C.P. Piaţa Imobiliară /

Immofinanz Group continuă dezvoltarea centrului regional pentru cumpărături, divertisment şi agrement situat pe litoralul românesc - Maritimo Shopping Center ce dispune de o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 mp, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Centrul comercial va oferi 2.200 de locuri disponibile în parcările exterioare cât şi în cele acoperite, 130 de unităţi de retail, un hypermarket, un cinematograf, zonă de restaurante şi fast food, electronice, divertisment şi multiple ancore din domeniul modei. În prezent, faţada şi acoperişul centrului comercial sunt finalizate în timp ce activităţile de construcţie evoluează spre deschiderea planificată în a doua jumătate a anului 2011.

Procesul de închiriere a centrului comercial se realizează de către agentul exclusiv, Krammer&Wagner.

Lista ancorelor Maritimo Shopping Center este deschisă de reţeaua franceză de hypermarketuri, Auchan, care intenţionează să îşi lanseze un magazin pe o suprafaţă mai mare de 16.000 mp, în timp ce negocieri sunt purtate cu alţi potenţiali chiriaşi ca de exemplu Decathlon, C&A sau H&M.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional