Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul Immofinanz încheie preluarea proiectului Polus Center Constanţa de la TriGranit

F. A. Piaţa Imobiliară /

Grupul austriac Immofinanz a preluat proiectul Polus Center Constanţa de la TriGranit, dezvoltatorul imobiliar cu sediul central în Ungaria. Polus Center Constanţa este cel mai mare centru regional multifuncţional de cumpărături şi distracţii de pe malul românesc al Mării Negre. Suprafaţa închiriabilă a centrului comercial va fi de peste 48.000 metri pătraţi, informează un comunicat remis redacţiei.

"Mă bucur că am ajuns cu succes la un acord cu TriGranit cu privire la acest proiect, deoarece Immofinanz Group consideră România un punct strategic pe harta sa. Polus Center Constanţa reprezintă un punct atracţie pentru locuitorii Constanţei, dar şi pentru mulţi alţii dat fiind faptul că oraşul, pe lângă faptul că este o destinaţie turistică importantă, este şi cel mai mare oraş-port din România", a declarat Dr. Manfred Wiltschnigg, membru al Comitetului Executiv.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional