Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul Medicover a inaugurat o clinică multidisciplinară în zona Pipera

A.C. Piaţa Imobiliară /

Grupul Medicover a inaugurat o clinică multidisciplinară în zona Pipera

Grupul Medicover a inaugurat nouă locaţie a clinicii Medicover în zona Pipera, unde are o suprafaţă totală de peste 1000 mp şi reprezintă o investiţie de peste 300.000 euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Aceeaşi sursă arată că această clinică multidisciplinară furnizează peste 25 de specialităţi medicale.

Anca Păunescu, Manager Clinică Medicover Pipera şi medic specialist Medicină Generală arată: "Medicover Pipera a fost prima clinică multidisciplinară din zona de birouri Pipera, deschisă încă din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, am construit o relaţie strânsă cu clienţii noştri, ce a inclus monitorizarea stării de sănătate a tuturor angajaţilor prin controale periodice şi programe personalizate (Stress Management, Anti-smoking). De aceea am dorit să răspundem nevoilor clienţilor punând la dispoziţia lor un spaţiu modern, optimizat funcţional, cu toate specialităţile solicitate. De asemenea, noua locaţie va oferi acces la un centru de wellness si nutriţie, cu proceduri de kinetoterapie şi fizioterapie recomandate angajaţilor mai puţin activi".

Clinica oferă acces la specialităţi precum: Boli infecţioase, Cardiologie, Chirurgie plastică, Dermatologie, Diabet şi boli de nutriţie, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Medicină generală, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie, Reumatologie, Somnologie, Stomatologie, Urologie, fiind, de asemenea, acreditată şi pentru vaccinări internaţionale.

În anul acesta, până în luna iulie, Grupul Medicover a realizat noi tranzacţii imobiliare pentru suprafeţe de peste 4.000 mp, ce includ clinica Medicover Victoriei, noul sediu administrativ Medicover şi noua locaţie a clinicii Medicover Pipera.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional