Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul "Rompetrol" va ocupa şase etaje din City Gate

A.T. Piaţa Imobiliară /

Grupul "Rompetrol" îşi va muta, din luna aprilie, birourile din Bucureşti şi Ploieşti în noua clădire City Gate (Turnul de Nord), din Piaţa Presei Libere. Potrivit unui comunicat remis redacţiei, tranzacţia a fost intermediată de "CBRE Eurisko România" şi a vizat închirierea unei suprafeţe de 9.300 mp (şase etaje) şi 200 de locuri de parcare.

Victor Răchită, account manager în cadrul "CBRE Eurisko România", a declarat: "Această tranzacţie va asigura un grad de ocupare de 100% a Turnului de Nord, City Gate fiind una dintre cele mai mari clădiri de birouri din punctul de vedere al suprafeţei închiriabile din Bucureşti. Faptul că anul 2010 începe cu o tranzacţie importantă nu poate fi decât un semnal pozitiv pentru piaţa de birouri din Capitală".

Laurenţiu Păun, director de achiziţii Group "Rompetrol", afirmă: "Măsura face parte din planul de optimizare a activităţilor derulate de grup în România şi va asigura prin centralizarea activităţilor din Bucureşti şi Ploieşti o îmbunătăţire semnificativă a coordonării operaţiunilor derulate, dar şi a costurilor administrative. În prezent, Rompetrol are în Bucureşti birouri în 10 amplasamente diferite".

City Gate este un proiect dezvoltat de compania Globe Trade Center (GTC), unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa birourilor din Capitală. Proiectul City Gate este format din două turnuri cu câte 18 etaje fiecare, la subsolul cărora se află o parcare cu o capacitate de 1.000 de locuri

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional