Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grupul Tassulo: sistem cu tencuială termoizolantă

F.A. Materiale /

Grupul Tassulo: sistem cu tencuială termoizolantă

Sistemul termoizolant TERMO-TASS înlocuieşte clasica izolare cu polistiren, având multe avantaje faţă de acesta: permeabilitatea la vaporii de apa (lasă peretele să "respire"), rezistenţă mecanică ridicată (este mult mai dur decât polistirenul), aplicarea este mecanizată (se aplică mult mai repede şi mai practic), faptul că este o tencuială (acoperă imperfecţiunile zidului, ziduri în diverse forme), etc.

Cezar Margine, director de marketing al Grupul Tassullo în România, spune că sistemul termoizolant TERMO-TASS este compus din tencuială termoizolantă, glet şi finisaj mineral colorat. Produs inovativ pe piaţa de construcţii din România, tencuiala termoizolantă TERMO-TASS este o tencuială întărită cu fibre pe bază de lianţi hidraulici, agregate minerale uşoare şi polistiren care permit suprafeţei să respire, dar pe care o şi izolează termic.

Punerea în operă a sistemului Termo-Tass se poate face de către orice aplicator care are la dispoziţie o maşină de tencuit. Este cel mai rapid sistem de termoizolaţie de pe piaţă, faptul că se aplică mecanizat oferindu-i un mare avantaj, şi anume cel de economisire a timpului.

Costul sistemului variază în funcţie de cantitatea comandată. Un preţ aproximativ este de 45 lei/mp, la care se adaugă diferite tipuri de discount-uri.

TERMO-TASS are proprietatea de a se opune dispersiei căldurii, creând un ambient plăcut şi protejând mediul înconjurator. Caracterizat de o deosebită rezistenţă mecanică în măsură să nu se deformeze la eventualele loviri, TERMO-TASS este produsul ideal în cazul însănătoşirii termice a edificiilor cu ziduri care prezintă suprafeţe neomogene şi discontinue.

Ca şi date tehnice putem menţiona: coeficientul de conductivitate termică (ë): 0,072 şi coeficientul de permeabilitate la vaporii de apa (F):7.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional