Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Guvernul a aprobat Bursa de Peste

I.D. Investiţii /

Guvernul a aprobat Bursa de Peste

Indicatorii tehnico-economici pentru investitia Bursa de Peste din Tulcea au fost aprobati de Guvern in cadrul sedintei din 6 decembrie 2011. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 77 milioane lei.

Finantarea se va face din fonduri nerambursabile alocate prin Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013 si din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in limita sumelor prevazute anual cu aceasta destinatie.

Bursa de Peste din Tulcea va concentra oferta de produse pescaresti provenite din zona Deltei Dunarii si a Marii Negre, prin cele 14 puncte de colectare apartinand Bursei, unde asociatiile de pescari si pescarii profesionisti din aria Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii vor avea obligatia de a transporta pestele capturat.

infiintarea Bursei de Peste din Tulcea se numara printre obiectivele pe care Romania si le-a propus in Planul National Strategic pentru Pescuit 2007-2013, pentru dezvoltarea infrastructurii aferente desfasurarii activitatilor pescaresti la Marea Neagra si in Delta Dunarii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional