Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Guvernul a aprobat lista obiectivelor de investitii pentru combaterea poluarii cu nutrienti

I.D. Investiţii /

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, 14 decembrie 2011, lista cuprinzand 40 obiective de investitii - platforme de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd si a deseurilor menajere, precum si caracteristicile principale si indicatorii tehnico-economici aferenti acestora.

Valorile obiectivelor de investitii au fost avizate in Consiliul Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte si se ridica la suma totala de 64,35 milioane lei, din care 61,16 milioane lei vor fi finantate din imprumut, iar 3,19 milioane lei din contributia localitatilor beneficiare, din fonduri proprii sau asigurate de Consiliile Judetene. Realizarea obiectivelor de investitii din cele 40 de localitati se face in cadrul proiectului "Controlul integrat al poluarii cu nutrienti" finantat dintr-un imprumut de la Banca Internationala de Reconstructie si Dezvoltare.

Obiectivul acestor investitii il reprezinta implementarea unui sistem de colectare si compostare a gunoiului de grajd precum si promovarea unui sistem de management al gunoiului de grajd in cadrul celor 40 localitati beneficiare, care sa asigure utilizarea compostului realizat pentru fertilizarea terenurilor agricole.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional