Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Guvernul a aprobat proiecte de apa de peste 80 mil. lei

I.D. Investiţii /

Doua noi obiective au fost introduse de Guvern pe lista Proiectului "Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, a statiilor de tratare a apei potabile si a statiilor de epurare a apei uzate in localitatile cu o populatie de pana la 50.000 de locuitori", derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Noua lista a fost aprobata de Guvern in cadrul sedintei de miercuri, 21 august 2013.

De asemenea, in cadrul aceleiasi sedinte, au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru aceste obiective de investitii.

Este vorba despre proiectul "Reabilitare/inlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apa in localitatea Busteni, judetul Prahova" in valoare de 44 milioane lei si "Imbunatatirea infrastructurii de apa si apa uzata in orasul Alesd, judetul Bihor cu o valoare totala de 38 miloane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional