Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Guvernul Ponta va da in functiune Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda

I.D. Investiţii /

Guvernul Ponta va da in functiune Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda

Guvernul va anunta pana la 15 septembrie in ce conditii si cu ce parteneri se va demara proiectul constructie si punere in functiune a Grupurilor 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda, a declarat premierul Victor Ponta.

Mai mult Victor Ponta si-a asumat demararea si finalizarea proiectului nuclear in timpul actualului mandat de guvern, declarand investitiile de la Cernavoda o prioritate pentru Romania.

"Este o prioritate pentru guvernul actual, este trecut in programul de guvernare si este o intentie a mea de a pune in practica proiectele privind Grupul 3 si 4 de la Centrala de la Cernavoda. Este o decizie politica pe care mi-o asum, pentru ca intr-adevar cred ca este o decizie strategica pentru noi ca tara.", a declarat Victor Ponta.

Potrivit ultimelor teste de stres realizate la care au fost supuse grupurile 1 si 2 centrala de la Cernavoda este extrem de sigura, iar grupurile 3 si 4 vor fi proiecte care nu vor reprezenta in niciun fel

si in nicio situatie un pericol pentru mediul inconjurator, ne asigura seful executivului.

"Cred ca avem aceea si obligatie de a ne pastra mediul inconjurator si de a ne asigura necesarul de energie si rezultatele acestor teste de stres, pentru mine, reprezinta o asigurare si un argument pe care il pot avea in discutiile cu organizatiile de mediu, cele care au argumente pertinente si rationale. Acolo unde se va spune ca nu mai trebuie sa facem deloc, niciodata nimic pe zona de energie nucleara, pe aceia o sa-i chem in zona mea, sa vada ce inseamna energie termo pentru mediul inconjurator.", a precizat Victor Ponta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional