Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Guvernul va acorda fonduri suplimentare pentru magistrala 5

A.D. Investiţii /

Guvernul va acorda fonduri suplimentare pentru magistrala 5

Lucrarile la magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Universitate ar putea primi finantare suplimentara in acest an. "Continuarea lucrărilor la magistrala 5, Drumul Taberei - Universitate este foarte importantă pentru Bucureşti. Saptamana viitoare o sa gaseasca (n.r. ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea) inca 100 de milioane pentru metrou", a declarat premierul Victor Ponta.

In opinia primului-ministru, la 1,2 miliarde de euro, proiectul magistralei 5 de metrou este mult prea scump, prin urmare va incerca sa diminueze pe cat posibil aceasta valaore.

"Imi pare rau ca o facem atat de scump (n.r. magistrala). Probabil, cu toate eforturile noastre, foarte mult nu o sa reducem", a afirmat domnul Ponta.

Premierul a mai reprosat faptul ca, in ultimii patru ani, au fost cheltuite in jur de 600 milioane de lei pentru servicii de consultanta la metrou.

Alocarea celor 100 milioane de lei pentru magistrala 5 de metrou, ar veni in completarea sumei de 95 milioane lei prevazute in bugetul actual pentru continuarea lucrarilor in acest an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional