Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hala Centrala Resita are nevoie de un alt constructor

I.D. Investiţii /

Primaria Resita va rezilia contractul cu societatea Consproiect S.R.L. Resita pentru proiectarea si executia Halei Centrale Resita. Compania are deja intarzieri de o luna si jumatate fata de termenul de finalizare al proiectului.

Pana la momentul de fata s-a realizat receptia corupului A al cladirii insa corpul B nu este nici acum finalizat.

A fost executata extinderea si bransamentul la gaze naturale, insa nu este montat contorul si nu este facuta receptia, deoarece firma contractata, S.C. Consproiect S.R.L. Resita, nu a terminat verificarea instalatiilor din centrala termica pentru efectuarea probelor.

Avand in vedere ca, in ultima perioada, nu s-a mai lucrat pe santier s-a decis sa se faca o notificare catre S.C. Consproiect S.R.L. Resita in vederea inventarierii stadiului fizic al lucrarilor.

De la data data de 29 octombrie cand lucrarile trebuiau sa fie finalizate Primaria Resita, prin SC Piete SA Resita a aplicat penalitati de intarziere constructorului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional