Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hellvig: "Vreau sa stiu ce s-a intamplat cu banii ministerului"

I.D. Investiţii /

Eduard Hellvig, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a solicitat ajutorul Ministerului Administratiei si Internelor in anchetarea modului in care au fost cheltuite fondurile MDRT in ultimii trei ani.

"Vreau sa stiu ce s-a intamplat cu banii ministerului. Este de datoria mea, ca ministru, sa am grija de fondurile ministerului si sa pun in practica proiectele care fac obiectul sau de activitate: acela de a dezvolta uniform regiunile tarii, de a finanta proiecte care sa vina cu adevarat in folosul comunitatilor locale si in vederea crearii de locuri de munca.", a declarat Eduard Hellvig, ministrul dezvoltarii.

Eduard Hellvig a mentionat ca a avut discutii in acest sens cu ministrul de interne si ca, cel mai probabil, la inceputul acestei saptamani va semna cu acesta un document prin care ofiteri din MAI, specializati in control financiar, sa fie detasati pentru o luna sau doua, dupa caz, la MDRT, in vederea unui control amanuntit al modului de cheltuire a banilor in ultimii trei ani.

MDRT ar putea beneficia de sprijinul MAI de saptamana viitoare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional