Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hercesa anunţă extinderea complexului rezidenţial Vivenda Residencias

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Hercesa anunţă extinderea complexului rezidenţial Vivenda Residencias

Compania Hercesa a demarat lucrările la faza a treia a proiectului rezidenţial Vivenda Residencias, din estul Capitalei, reprezentanţii companiei declarând că în această etapă a proiectului vor construi 132 de apartamente noi, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat directorul HERCESA Romania si Francisco Vasquez, Directorul General al grupului HERCESA Internacional.

Mauricio Mesa Gomez, directorul HERCESA România: "Ne face mare plăcere să anunţăm începerea fazei a treia a proiectului rezidenţial Vivenda Residencias. Apartamentele construite în primele două faze ale proiectului au fost deja vândute în totalitate, fapt care dovedeşte că prin efortul şi colaborarea echipelor noastre de designeri, ingineri şi constructori am reuşit să oferim clienţilor noştri locuinţe de calitate, funcţionale şi elegante. Compania noastră va investi peste 14 milioane de euro în această etapă a proiectului. La finalizarea sa, complexul rezidenţial Vivenda Residencias va cuprinde un total de 1.400 de locuinţe. Dorim ca Vivenda Residencias să reprezinte un standard de calitate nu doar pentru locuitorii sectorului 2, ci pentru toţi românii care îşi doresc o locuinţă".

În noua fază a proiectului, compania HERCESA va construi 132 de locuinţe noi, care vor putea fi achiziţionate pentru sume începând de la 55.406 euro + TVA.

Fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare şi un spaţiu de depozitare, incluse în preţ.

HERCESA a fost înfiinţată în urmă cu 40 de ani, în Spania, iar din 2004 şi a început activitatea şi în România, prin cumpărarea şi reabilitarea clădirii istorice care găzduieşte astăzi Hotelul Cişmigiu. În prezent, compania este în faza de proiectare a peste 5.500 de locuinţe în mai multe cartiere din Bucureşti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional