Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hidroconstructia este castigatoarea contractului de management al deseurilor in judetul Salaj

I.D. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins solicitarea depusa de Asocierea Confort-Finara Consult in cadrul licitatiei deschise lansate pentru atribuirea contractului de proiectare si executare lucrari pentru investitiile cuprinse in proiectul sistem de management integrat al deseurilor in judetul Salaj.

Prin solicitarea depusa asocierea cerea anularea atribuirii contractului de achizitie publica, reeavaluarea ofertei castigatorului si stabilirea ofertei castigatoare pe baza criteriului de atribuire prevazut in documentatia de atribuire. Contestatia asocierii a fost declarata neconforma prin decizia CNSC din data de 29 iunie 2012.

Astfel, daca constestatarul nu va formula o noua plangere contractul va fi atribuit Asocierii Hidroconstructia-Iridex Group Constructii-Argif Proiect, ofertantul declarat castigator al licitatiei.

Contractul de lucrari de proiectare si executare pentru proiectul de sistem de management integrat al deseurilor in judetul Salaj a fost scos la licitatie la data de 26 septembrie 2011. Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 90,3 milioane lei fara TVA. Finantarea este asigurata din fonduri europene, din bugetul de stat si din fonduri propri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional