Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hilton va deschide un hotel Hampton la Iaşi

E.D. Piaţa Imobiliară /

Hilton Worldwide a încheiat un acord pentru a deschide primul hotel în Iaşi, declară sursele de presă.

Hampton by Hilton Iaşi se va deschide în a doua jumătate a anului, după ce clădirea de 15 etaje a fostului Hotel Europa va fi renovată complet. Hotelul va avea 123 de camere, plus o zonă cu design contemporan, special amenajată pentru micul-dejun şi bar. Unitatea de cazare va avea o parcare cu 100 de locuri, o sală de fitness şi facilităţi pentru întâlniri de afaceri.

Hotelul este proprietatea Inproiect, iar prin deschiderea lui, compania hotelieră va ajunge la un total de 12 unităţi care funcţionează deja sau sunt în curs de dezvoltare în România.

"Fiind cea mai mare dintre ţările balcanice, România reprezintă o piaţă importantă pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piaţă unde vom continua derularea şi a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără un hotel DoubleTree by Hilton la Sighişoara, care se va deschide spre finalul acestui an. Suntem încrezători că şi în anii următori va exista un context favorabil dezvoltării noastre constante şi că noul hotel din Iaşi va deveni, în scurt timp, un reper important pentru piaţa hotelieră locală," a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional