Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hotel in constructie licitat la Alba Iulia

I.D. Piaţa Imobiliară /

Hotelul nefinalizat din Alba Iulia al companiei Roxal Construct va fi scos din nou la licitatie la 1 august, scrie fairsolve.com.

Proprietarul de afla in insolventa iar imobilul este grevat de o ipoteca de rang I in favoarea Bancii Comericale Romane S.A.

Unitatea de cazare a mai fost scoasa la licitatie in 27 iunie insa nicio tranzactie nu a fost incheiata. Pretul de pornire a fost atunci de 1,15 milioane euro + TVA, iar la licitatie urmatoare va fi mai mic cu peste 46.000 euro.

Imobilul este compus dintr-un teren in suprafata de 1.728 mp situat pe strada Ferdinand I din Alba Iulia si o cladire S+P+M+8E nefinalizata cu destinatia de hotel.

Licitatia se va desfasura la sediul lichidatorului judiciar Cabinet Individual de Insolventa "Cristina Andronache".

In cazul in care imobilul nu va fi adjudecat nici de aceasta data se vor organiza alte trei licitatii in datele de 22 august 2013, 5 septembrie 2013 si 19 septembrie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional