Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hotelul "Golden Tulip Palladium", scos la vânzare pentru 15 milioane euro

F.A. Piaţa Imobiliară /

Hotelul "Golden Tulip Palladium", scos la vânzare pentru 15 milioane euro

Hotelul "Golden Tulip Palladium" din Bucureşti, a cărui deschidere a fost amânată de două ori, este scos la vânzare pe mai multe site-uri imobiliare, pentru suma de 15 milioane de euro plus TVA. Potrivit anunţului, citat de Mediafax, hotelul are o suprafaţă construită de 11.317 metri pătraţi, 146 camere, restaurant, două baruri, săli de conferinţă cu o capacitate totală de 300 de persoane şi săli de relaxare.

"Hotelul este amenajat şi finisat pentru 5 stele, dar a primit doar 4 stele. În acest moment este finisat şi amenajat în proporţie de 80%. Preţul proprietarului pentru vânzarea hotelului este de 15 milioane de euro, din care 10 milioane de euro îi reprezintă un credit bancar. Pentru finalizarea clădirii mai sunt necesare 3,5 milioane de euro", se arată în anunţ.

Reprezentanţii "Golden Tulip" au anunţat, în luna martie, că "Nord Grup", proprietarul hotelului, a amâ-nat pentru a doua oară deschiderea, programată iniţial pentru 2008, din cauza crizei, lucrările urmând să fie finalizate în martie 2011, după o investiţie de 18 milioane euro.

Iniţial, finalizarea lucrărilor era programată pentru 2008, însă investitorii au amânat acest termen pentru sfârşitul anului trecut, din lipsă de fonduri.

"Lucrările de construcţie vor fi finalizate în primăvara anului viitor şi estimăm ca dată pentru deschidere luna martie. Termenul de finalizare a proiectului a fost din nou amânat din cauza crizei. În prezent, aproape toate lucrările sunt terminate, vorbim despre echipamente, utilităţi etc. Se mai lucrează la amenajările interioare. Investiţia totală a ajuns la 18 milioane de euro", a declarat în luna martie Paul Mărăşoiu, preşedintele firmei de consultanţă şi management "Peacock Hotels", care reprezintă lanţul "Golden Tulip" în România şi Moldova.

"Golden Tulip" are şapte hoteluri afiliate deschise în România, trei în Bucureşti, două unităţi la Cluj-Napoca şi câte o proprietate la Sibiu şi Mamaia.

Firma de dezvoltare imobiliară şi construcţii "Nord Grup" are ca acţionari două persoane fizice, res-pectiv Liviu Bărbulescu (60% din titluri) şi Dan Cătălin Lăzărescu (40% din acţiuni).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional