Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hotelul Moneasa - scos la vânzare cu 4,6 milioane euro

F.A. Piaţa Imobiliară /

Hotelul Moneasa din staţiunea cu acelaşi nume din Arad, care are 100 de camere şi este clasificat la trei stele, a fost scos la vânzare cu 4,6 milioane de euro, a declarat Nicoară Creţ, proprietarul unităţii turistice, citat de Mediafax.

"Vreau să vând hotelul pentru că am avut nişte probleme de familie şi nu mai vreau să mă ocup de el. Eu sunt în vârstă", a spus Creţ, care are 66 de ani, iar în urmă cu zece ani a fost deputat PRM (2000-2002) şi deputat PSD (2002-2004).

El a adăugat că a cumpărat hotelul, construit în anii "80, în urmă cu şase ani.

Hotelul Moneasa, clasificat la trei stele, are 96 de camere duble, patru apartamente şi trei săli de conferinţe cu capacităţi de 20, 50 şi, respectiv, 150 de locuri.

Totodată, unitatea beneficiază de două restaurante, cu 70 şi 200 de locuri, iar terenul aferent are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

"Avem şi o bază de tratament, unde, înainte de 1989, veneau 500 de turişti pe zi. Acum folosim doar jumătate şi putem trata zilnic 200 de persoane. Gradul de ocupare al hotelului este de aproximativ 70-75% pe an", a mai spus domnul Creţ.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional