Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hypermarketul Carrefour din Ploiesti va deveni un mare centru comercial

I.D. Investiţii /

Hypermarketul Carrefour din Ploiesti va deveni un mare centru comercial

Hypermarketul Carrefour din Ploiesti va fi transformat in cel mai mare centru comercial din regiune printr-un proiect realizat de Carrefour Property in colaborare cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

"Extinderea centrului comercial din Ploiesti, prin dezvoltarea a peste 40.000 mp, este o dovada a implicarii Carrefour in Romania, care continua sa creada in potentialul de crestere a pietii din Romania.", este de parere Anca Damour, Director General al Carrefour Property Romania.

Permisele de constructie au fost eliberate in luna noiembrie 2011 iar lucrarile au inceput in luna decembrie a anului trecut, arata un comunicat al companiei.

Centrul comercial din Ploiesti, care se va deschide in luna noiembrie 2012, va avea o suprafata inchiriabila ("GLA") de 55,000 mp si peste 2.200 de locuri de parcare. Totodata, aici va fi construit si cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, al carui operator va fi Cinema City, avand nu mai putin de 12 sali de proiectie.

Viitorul centru comercial din Ploiesti este deja inchiriat in proportie de peste 50%. Pana in prezent au fost semnate contracte cu unii dintre cei mai renumiti retaileri precum: Cinema City, Zara, Pull and Bear, Berska, Oysho, Sephora, Massimo Dutti, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Be In Time, Sephora, Mohito, Altex, Noriel, Gymboland.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional