Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Iasi si Oradea, performante pe segmentul rezidential

C.T. Piaţa Imobiliară /

Cele mai performante piete de proprietati rezidentiale din randul celor mai mari zece orase din Romania sunt municipiile Oradea si Iasi.

Acestea au inregistrat cea mai mica scadere a pretului mediu pe rezidentiale din ultimii cinci ani, potrivit unui raport realizat de Eurobank Property Services (EPS).

Rata de scadere a preturilor in aceste orase a fost sub media nationala de -7,6% pe an.

Preturile rezidentiale din Romania au inregistrat o scadere cumulata de -33% (-7,6% in medie pe an) fata de maximumul pietei, inregistrat in primul trimestru din 2008.

Zona de Vest a inregistrat cea mai mica scadere a pretului mediu din ultimii cinci ani, de aproximativ 24,5% comparativ cu primul trimestrul al lui 2008.

In Bucuresti, comparativ cu primul trimestru al lui 2008, preturile au suferit o scadere cumulata de -51% (sau -13.3% in medie pe an).

Eurobank Property Services S.A. este o subsidiara a grupului Eurobank. A fost infiintata in iunie 2005, drept un centru de servicii integrate destinat domeniului imobiliar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional